12 May 2012

Essence Colour & Go 60 Fateful Desire

Ne dešava mi se često da vidim lak na nekom blogu ili na osobi i da poželim odmah da ga kupim, a i kada mi se desi to je uglavnom neki lak do kog ne mogu doći. Ovde to nije slučaj jer je lak veoma lako dostupan - ima ga u svakom DM-u. Slučajno sam na njega naletela na Nihridinom blogu i narednog dana sam odjurila u najbliži DM da ga kupim. Lakovi iz Essence Colour & go kolekcije koštaju 169 dinara, a pakovanje je od 5 ml. Essence lakovi ne sadrže toluen, dibutilftalat, kamfor, formalin i formalinski rezin. Ne testiraju se na životinjama.

It doesn't happen very often that I see polish on someone or on a blog and that I instantly have to buy it, and when it does happen it is usually something I can't get. That was not the case this time because the polish in question is available in every DM store. I accidentally stumbled upon it while browsing Nihrida's blog and the next day I rushed and bought it. Essence nail polishes are 5-free and don't contain Formaldehyde, Dibutyl Phthalate (DBP), Toluene, Formaldehyde Resin and Camphor.  They are not tested on animals.

Essence Colour & go 60 Fateful Desire

Napokon lak koji mi se potpuno dopada. Slika ne služi na čast boji, ali bolje od ovoga nisam uspela da snimim. Lak se veoma lepo maže. Četkica je dobra, pljosnata i na njoj se ne zadržava suviše boje. Potpuna pokrivenost se dobija iz dva sloja, boja je ujednačena i bez tragova četkice. Prezadovoljna sam.

At last, the polish I like in its entirety. The picture doesn't do the justice to this gorgeousness, but this is the closest resemblance that I could capture with my camera. The bottle contains 5 ml of product. The brush is small, but flat and excess polish doesn't stay on it. Full coverage is achieved in two coats. The colour is even and without visible brush strokes.

ovaj lak po boji veoma podseća na Golden Rose with protein 262

Nekoliko dana kasnije sam dodala bele tufne (Classics Glamour 104) na vrhove noktiju. Boja se razlikuje od prethodnih slika jer je osvetljenje bilo drugačije - za prve dve slike tmurno, a za ovu ne toliko sivo. Nijedna od ovih slika ne prikazuje pravu boju ovog laka, ali najpribližnije su prve dve.

I added white dots to the free edge several days later. The colour is different than in the other pictures because of the lighting - it was murky on the day I took first photos, and not that dark on the second occasion. The first two pics are closer to the real color.
muhare na noktima



4 comments:

  1. S ovim lakom je krenula lavina :D Prvo ti, pa Sonja, pa ja :D Zaista je poseban.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaista je poseban. Nosim se mišlju da kupim još jedan da ga imam u rezervi.

      Delete
  2. Da ga ti nisi spomenula, nikad ga ne bih zapazila, a sad ga obozavam! Stvarno je prava boja visnje u pitanju.. I bas mi je zao sto se ne slika bolje.. Ali dobro, mi znamo koliko je lep :D

    p.s. tesko Smizlu u vodu naterati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moj aparat iz nekog razloga ne želi da slika crvene kako valja.

      A za mene je velika čast da ti i Šmikus uzmete neki lak po mojoj preporuci.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...