29 January 2014

Rimmel Space Dust 005 Total Eclipse



Total Eclipse je jedan od tri Rimmel Space Dust laka koja nisu dostupna kod nas i ujedno jedini lak iz cele kolekcije koji sam zaista želela da nabavim. Srećom drugarica je putovala u London i obišla je nekoliko Boots i Superdrug prodavnica da mi nađe ovaj lak jer je svuda samo on bio rasprodan. Rimmel Space Dust lakovi sadrže 8 ml i u Engleskoj koštaju 3,99 £. Kod nas im je cena 295 dinara u Mauriciusu, nešto više u DMu, ali dostupne su samo dve nijanse (Aurora i Moon Walking).


Total Eclipse is one of three Rimmel Space Dust polishes that aren't available in Serbia and it was the only polishe from this collection that I wanted to get. Fortunately a friend of mine went to London and finally found me a bottle after visiting several Boots and Superdrug stores that were sold out of only this shade. Rimmel Space Dust polishes come in 8 ml bottles and in England they retail for 3,99 £.


Total Eclipse je teksturisani lak crne osnove sa sitnim rezeda šljokicama. U bočici se vidi duohrom efekat, šljokice se prelivaju na ljubičasto, ali ja to na noktima ne vidim. Najviše me podseća na OPI Unripened/Jessica Casablanca. Kao većina teksturisanih lakova crne osnove i ovaj kada se osuši posivi i ne izgleda više crno. Ovaj lak je manje grub od Aurore. Ne znam zašto mi je bilo teže da ovaj lak nanesem od Aurore. Zapravo nije mi bilo teže da ga nanesem već mi je bilo teže da ga nanesem lepo. Brzina sušenja mu je prosečna za teksturac. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Total Eclipse is black textured polish with teal glitter. You can see duochrome effect in the bottle, but that effec isn't visible on nails. It resembles OPI Unripened/Jessica Casablanca. As is the case with most black textured polishes, this one dries dark grey, not black. Texture is less gritty than Aurora. I don't know why it was more difficult for me to apply this polish than Aurora. Actually the application wasn't difficult, but I found it hard to apply it neatly. Drying time is average for textured polish. All photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.

Rimmel Space Dust Total Eclipse - p2 Sand Style 090 Opulent

36 comments:

  1. Bozanstven je, nema sta. Naravno, ono sto je najlepse nikad nije dostupno u Srbiji :( Mnogo je lepa kombinacija boja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crnjak je što su mnogi proizvođači napravili ovakvu kombinaciju, a nijedna nije dostupna kod nas.

      Delete
  2. Divan je. Kad bi ga bilo sigurno bih ga uzela.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da je mnogima samo on bio na listi želja kada je kolekcija najavljena, ali onda ga nisu uvezli i ostali smo uskraćeni za tu divnoću, a uvezli su boje kakvih ima i kod drugih proizvođača dostupnih kod nas.

      Delete
  3. Divan je i zaista podseća na pomenute lakove u teksturisanoj varijanti. Odlično ti stoji. :)

    ReplyDelete
  4. Mnogo je lep, al moraću da citiram moju kumu "ajd malo piši o stvarima koje mogu sad da se kupe kod nas" ;-)
    Vidim kod tebe na blogu tako neki prelep lak i onda još ne mogu ovde da ga nabavim, pa gde će ti duša? :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pišem i o njima. Ovo je tek drugi lak nedostupan kod nas o kome sam pisala tokom januara.

      Delete
  5. OW, this is super interesting and pretty - I love the green hints in it!

    ReplyDelete
  6. Veoma mi se dopada boja sljokica u njemu. Odmah mi je bio prvi na listi, ali kako nije stigao, utesila sam se ljubicastim.

    ReplyDelete
  7. Još uvek nisam probala neki teksturisani lak, ali ovaj stvarno izgleda odlično :)
    Šteta što ga nema kod nas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajde što nema ovog, nego nema ni zamene kod Golden Rose.

      Delete
  8. Mnogo je lep. Svidja mi se sto ima sitniji gliter od ovih sto su nam dostupni. A i kombinacija boja je odlicna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema ništa sitnije šljoke od nekih GR Holiday ili OPI Liquid Sand lakova, veruj mi. Ova boja je ono što niko od njih nema.

      Delete
    2. Mislila sam na dostupne Rimmel lakove. :)
      Mrzelo me da pisem nazive :D

      Delete
  9. I love the green glitters in the black, it looks extremly classy.

    ReplyDelete
  10. jao, majko mila. znala sam da je lep, ali da je ovoliko... baš me oduvao!

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Je l' da da je poseban? Šteta što ga nema kod nas.

      Delete
  12. Prelep je! Naravno da kod nas nije dosao...

    ReplyDelete
  13. Danas sam ga gledala i nisam ga uzela, sutra cu ga uzeti,
    Stoji ti predivno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno ga uzmi. Na tvojim noktima će sigurno izgledati posebno lepo.

      Delete
  14. E pa ko mi je kriv sto ne citam pazljivije... Toliko sam se odusevila lakom da mi je promakla informacija da ga nema uopste kod nas, jos sam uzalud obilazila prodavnice :D Svuda samo on rasprodat, a nasi samo njega nisu uvezli...eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nije da samo njega nisu uvezli. Uvezli su dva od pet.

      Delete
  15. Aurora je nekako, čini mi se, baš posebnog finiša, dok je ovaj sličan finišu GR Holiday lakova. Svejedno, i ovaj je krasan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oba su kao GR Holiday - ovaj kao one sa sitnim šljokama, a Aurora kao oni sa krupnijim šljokama. Šteta što GR nije napravio neki sa ovom kombinacijom boja, da ne moram ove da jurim po belom svetu. :)

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...