28 June 2014

Catrice Chameleon C06 Chromit & Miss Pinky


Zaređah lakove koji su bili po mom ukusu, pa treći Catrice koji sam dobila od Marije nikako da dođe na red. Chromit & Miss Pinky je još jedan od Luxury Lacquers Chameleon lakova i poslednji od ovih lakova koji je van moje zone komfora. Mislim da je veoma zanimljivo probati lakove kakve ne bih sama odabrala jer drugačije ne bih mogla da promenim ili utvrdim svoje stavove o njima.


I have lined up polishes that were up to my taste and there was no place for the third Catrice I have received from Maria. Chromit & Miss Pinky is another Luxury Lacquers Chameleon polishes and the last one of those that is out of my comfort zone. I think it is very interesting to try polishes I wouldn't otherwise pick for myself because that is the only way to either change or settle my thoughts on them.


Chromit & Miss Pinky je ciklama ružičasti sedefasti lak koji ima plavi odsjaj. Ovu boju sam ranije nazivala Bebičica roze, a kako je Marija zaređala sa njima, počela sam da je nazivam Marija ružičastom. U osnovnoj školi sam imala veoma sličan Kost lak i mnogo sam ga volela, ali ovakva boja mi više ne stoji i, na žalost, ne osećam se prijatno sa ovakvim lakom na noktima. Aplikacija je sasvim korektna. Dva sloja su dovoljna za punu boju i ravnomernu pokrivenost. Treba paziti prilikom mazanja da se ne vide tragovi mazanja u šimeru. Slike su snimljene na dnevnom svetlu. Imam dva sloja laka i nemam nadlak.


Chromit & Miss Pinky is fuchsia pink frost with bluish sheen. I used to call this sort of pink Bebičica pink, and lately I've been calling it Maria pink because Maria decided to showcase quite a few of similar shades. I used to have a similar Kost polish when I was in elementary school, but I don't like how this colour looks on me now and I don't feel comfortable wearing it. Application was quite regular. It took me two coat to achieve full colour and even coverage. Care should be taken in order to avoid frosty appearance. Photos were taken in daylight. I have two coats of polish and no top coat.


20 comments:

  1. Iskreno, jeste čudno videti sa roze bojom, ali ti mnogo bolje stoji, čak i odlično, nego mojoj maleckoj koja ima taman ten pa joj ova nijansa ne stoji nikako.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš imam utisak da bi ovaj lak bolje stajao na tamnom tenu. Jeste boja intenzivna, ali malo je i isprana pa ne ide toliko dobro uz moje bledilo.

      Delete
    2. Na slikama ti stoji stvarno lepo, ne znam kako je uživo, a i tu igra veliku ulogu i subjektivna ocena. Na mojoj maleckoj ovakva boja stoji nekako baš, meni ružno :D ali eto, njena subjektivna ocena je da joj to lepo stoji i svaki put traži da joj se namacka da joj se slaže uz roze haljinu :D Tako da definitivno ide ono da li se neko oseća prijatno u nekoj boji ili ne.

      Delete
    3. U tim godinama i ja sam volela (i nosila) roze :D

      Delete
  2. I meni se čini da su ovakve boje bile dominantnije baš kada smo išle u školu. Ni ne sećam se plavih, zelenih i žutih iz tog perioda.

    Sada ni mene nešto ne privlače roze lakovi sa plavim/ljubičastim šimerom mada naravno uvek ima kome lepo stoje. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se zato sećam i plavih i zelenih. Imala sam pozamašnu kolekciju i tada (varirala je od 30-60 lakova), ali uglavnom sam imala desetak plavih i barem 5-6 zelenih :D

      Delete
  3. O ne, nikako po mom ukusu, ali vredelo je pokusati (bar s tvoje strane) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa da. Sada mogu sa sigurnošću da kažem da ne želim ovakve boje na sebi.

      Delete
  4. I really, really think it looks fabulous on you!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. It looks better in photos than it was in person. I like it better in pictures.

      Delete
  5. Ako je nomen est omen (a ja znam da jeste), onda Vedrana vedri, a ne mraci :-)))
    Imala sam jedan Flormar davno vrlo slican ovom, isto sam ga jako volela. Zaista ti, ali zaista stoji prelepo na ovim slikama, ali ako ti je neprijatno u toj boji, onda nemoj da je nosis. Ne treba covek da se sili da nosi nesto sto mu ne prija, a svako ce uvek imati komentar na osnovu sopstvenog ukusa i raspolozenja mozda pre.
    Puno te pozdravljam i saljem malo muzike za opustanje:
    http://www.youtube.com/watch?v=RkH7j2A2pWw
    Alekta*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vedrana vedri u klimatskom smislu (što su moji saputnici na poslednjim putovanjima imali priliku da dožive), ali i mrači, posebno kada je muzika u pitanju :P

      Delete
  6. This is beautiful! I love bright pinks like this, and the blue shimmers are so strong and eye-catching. :)

    ~ Yun

    ReplyDelete
    Replies
    1. And this one would look great on you because you have deeper skin tone.

      Delete
  7. Ne bi bio moj izbor, ali i nije los, malo da se promeni. :)

    ReplyDelete
  8. Mora da se samo meni dopada ovaj lak sudeci po komentarima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne samo tebi, ali mislim da si svakako u manjini :P

      Delete
  9. meni se on najviše sviđa iz te kolekcije :D

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...