13 September 2014

N.Nail vodene nalepnice

http://www.kkcenterhk.com/m86/N.NAIL/p10055/N.NAIL-Triangle-Round-Hexagon-Repeat-Pattern-DIY-Nail-Decals/product_info.html

Nadala sam se da ću ove dekale stići da predstavim znatno ranije no trebalo mi je dosta vremena da smislim kako da ih upotrebim. Za razliku od većine drugih dekala koje sam isprobala ovi nisu namenjeni za pun manikir jer ih ima dovoljno samo za detalje. Na tabaku se dobija pet trakastih dekala različitih geometrijskih dezena. Ove trake se moraju iseći da se uklope u manikir i oblik nokta.

I was hoping to show you these decals much sooner, but it took me some time to think of the ways to fit them into manis. Unlike other water decals I have tried so far, these aren't meant to be used as a full mani as there is only enough of each motif for accents. There are five rows of different geometrical water decals. These have to be cut to fit your nails and mani.


Ovi dekali su štampani na nešto debljoj foliji, što znači da se veoma lako mogu namestiti na nokat i da im se položaj dugo može korigovati. Još jedna dobra stvar je da se folija rasteže pa nalepnicu možete prilagoditi obliku nokta i izbeći nabore. Višak se lako da očistiti acetonom. Ove nalepnice odlično podnose nadlak i boja im se ne razmazuje.

These decals are printed on thicker foil, which means they are easy to place and reposition if needed. Another upside is that they have some give to them and you can stretch them enough to fit them to your nail shape, thus avoiding kinks and creases. Excess can be easily removed with acetone during regular clean up. These decals take top coat well and don't smudge.


Predstavljeni proizvod sam dobila na iskrenu recenziju. Za više informacija vidite moju politiku rada. Dobila sam i kod koji možete upotrebiti za 10 % popusta pri naručivanju. Samo unesite cajka u prostor za kod za popust kada budete plaćali. http://kkcenterhk.com/ šalje robu širom sveta. Srbija ne postoji u meniju zemalja, ali postoji Jugoslavija.

I have received this product for an honest review. For additional info see my disclosure policy. I was also given a coupon code you can use to get 10 % discount. Just enter cajka at checkout. http://kkcenterhk.com/ ships worldwide.


8 comments:

  1. I think the idea of cutting them to fit your nail size is a clever idea in this concept!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I had no other choice. The shapes are somewhat difficult to manage.

      Delete
  2. Oduševljena sam izgledom drugog manikira! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E, hvala :D
      I sama sam se prijatno iznenadila kako je ispao. Druga ruka mi je bila malo drugačija (tu sam imala trake samo za dva nokta), ali bilo je veselo, što mi je važno po ovako ružnom vremenu.

      Delete
  3. baš su interesantne, naročito ove u drugoj manikuri - instant tribal nokti koji stvarno super izgledaju :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad kada reče "tribal", malo podsećaju na neke afričke tkanine.

      Delete
  4. Uh što su dobri manikiri, oba su vrhunska! Obožavam tribal šare.

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...