01 October 2014

Septembar


Septembar mi je prošao prilično brzo, ali bio je bogat novitetima. Uzela sam nekoliko Essence proizvoda koji se povlače iz proizvodnje i jedan toper iz nove Essence ponude. Zahvaljujući dragoj Shine Eye sam došla do dva nova Essence laka koja se kod nas neće pojaviti. U trenu lakoneizdrža sam uzela Essie Parka Perfect i Mind Your Mittens. Tu je i paketić OPI preparata iz Avoplex linije za negu ruku i noktiju, dušu dao za negu sada tokom predstojećih svežijih dana. Takođe mi je stigla nova grupa stvari za recenziju sa Born Pretty Store i još nešto sa KKCenterHK. Ovomesečni pièce de résistance je raritetni Dior Liquorice.

September has gone rather quickly, but it was abundant with new stuff. I got several discontinued Essence products as well as one from newly arrived selection. Thanks to my dear Shine Eye I got my hands also on two of new Essence products that won't be available in Serbia. I have also gotten a couple of old Essie polishes - Parka Perfect and Mind Your Mittens. There was also a set of Avoplex by OPI hand and nail care products, great for teh forthcoming cold weather. I have also gotten some new stuff for reviews from Born Pretty Store and KKCenterHK. This month's pièce de résistance is a HTF Dior Liquorice.

http://scontent-a-lhr.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/l/t51.2885-15/10665954_1534760120069761_450506249_n.jpg

Noviteti koji se mogu naći u prodaji su China Glaze Apocalypse of Color i All Aboard kolekcije. U drogerijskoj ponudi su novi Essence New in Town i Essie Dressed to Kilt (cela kolekcija), a nadamo se i da će stići Essence Hello Autumn trend kolekcija. OPI kolekcije San Francisco i Mariah Carey su na sniženju u Prima apotekama i lakovi iz ovih kolekcija se mogu kupiti za 700 dinara. Za sajam kozmetike, koji će biti održan 11. i 12. oktobra, stižu OPI Peanuts, Nordic i Gwen Stefani Holiday 2014. kolekcije. Depend program je do 12. oktobra na "platiš 2 nosiš 3" akciji u Lilly drogerijama. Nove Zoje neće stići za ovaj sajam, ali Ultra Sun uvek daje dobar popust te valja otići na sajam po Zoje koje ste propustili da uzmete do sada.

New in stores are China Glaze Apocalypse of Color and All Aboard collections. New arrivals in drugstores are Essence New in Town and Essie Dressed to Kilt collections. We expect OPI Peanuts, Nordic and Gwen Stefani Holiday 2014. collections to arrive in fame for cosmetics fair, scheduled for 11th and 12th of October.




22 comments:

  1. What a lovely lot of polishes and other thing - and Dior Liquorice is just so gorgeous!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I knew you'd appreciate that little catch of mine :D

      Delete
  2. Znači stigli su novi Essence proizvodi?
    Ovaj Termo koji ti je Bojana donela izgleda predivno :) Stigla ti je pločica koju i ja čekam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah, sad sam pogledala - jeste, čak sam se i dvoumile oko istih koje si ti uzela 8 i 10.
      Možda imamo sličniji ukus nego što deluje na prvi pogled :)

      Delete
    2. Jao, kamo lepe sreće da su mi stigle te pločice :D Ne, one su mi tek u ponedeljak poslate. Ovo je druga linija pločica, zove se Qgirl. Od onih sam uzela 2, 5, 9 i 10. Mislila sam da uzmem možda i 7 ili 8, ali sam potrošila sav kredit koji sam imala na BPS.
      Nove Essence sam videla u Liliju u Dečanskoj, ali još nisu stigli recimo u onaj kod Doma omladine.

      Delete
  3. Love the polishes and your manicures look great, all of them!

    ReplyDelete
  4. Esiji su divni, recenziraj ih što pre, pliiiizzzz! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auuu, teško da će stići na red u naredne dve nedelje jer imam već gomilu zakazanih članaka. Posle toga možda.

      Delete
  5. Koji su ovo Essence lakovi? Izgledaju super! I ostali noviteti su ti super! Essie mi se čini baš lepim, kao i Dior, nazirem da ima šimera i da bljeska lepo :) Zar je Love Letters imao i plavu boju u ponudi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na koje konkretno Essence misliš? Love Letters koji sam uzela nije plav već siv.

      Delete
    2. Eh, sad pored toga sto sam ćora, sad i mašim boje. Essence u gornjem desnom uglu i na dnu slike. Moram sad da pronađem ovaj termo da vidim. Nadam se ce izbaciti i neke plave, zelene nijanse, lila nijanse..

      Delete
    3. Termo su Müller exclusive, tako da ih neće uopšte biti kod nas, mada treba da nam stignu četiri u sklopu Hello Autumn kolekcije.
      Gore je rasuti holo toper, koji takođe nije dostupan kod nas, ali sličan mu je China Glaze Fairy Dust.
      Skroz dole je Sparkle Sand toper, koji se može naći kod nas. On daje teksturisani izgled.

      Delete
  6. Kakav je novi Essence toper? Jel to onaj za teksturni izgled? :) Fini su ti septembarski noviteti.

    ReplyDelete
  7. I mene najvise zanimaju Esike :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da bi tebi baš ova dva super stajala.

      Delete
  8. lakoneizdrž :D licorice je ulov godine

    ReplyDelete
    Replies
    1. A za Liqurice sam veoma srećna jer čim sam otkrila Dior počela sam njega da ganjam.

      Delete
  9. lol, nasmijala si me s ovim lakoneizdržom, par puta sam se vraćala na njega :D

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...