01 December 2014

Novembar


Pošto sam u oktobru nabavila toliko novih stvari u novembru sam se malo primirila. Stigle su mi skoro sve narudžbine sa Born Pretty Store - četiri pločice iz njihove inicijalne linije pločica za pečatiranje i još sedam iz dodatne kolekcije. Takođe mi je stiglo i nekoliko pločica za recenziju. Neke savete za kupovinu sa Born Pretty Store možete naći kod Danijele. Posetila me je i dobra vila Maria, koja mi je prosledila nekoliko lakova. Hvala Maria :* Forum Ana.rs je mesto na kome sam sigurna da ću dobiti informaciju koju tražim (posebno kada se u pitanju kozmetika), ali nisam ni sanjala da bi se neko koga ne poznajem lično potrudio da dođem do OPI Beach Sandies seta. Hvala Baylis :* U Sefori je na drastičnom sniženju Nails inc. Bling it on Rebel set te sam ga skinula sa liste želja i ponela kući. Jedini drogerijski noviteti su mi Alverde balzam za nokte i dva Essence laka iz Rock Out kolekcije, koji su za mene pun promašaj.

Since I went a bit polish crazy in October I have kept my purchases in November to minimum. Nearly all of my orders from Born Pretty Store have arrived this month - four of their initial range of stamping plates and seven from the newer collection. I have also received several stamping plates to review. I was visited by a polish fairy godmother Maria, who has passed several polishes on to me. Thank you Maria :* Ana.rs forum is a place where I am certain I'll find information I need (especially when it comes to cosmetics), but never did I think that a person I have never met would make sure that I get my hands on OPI Beach Sandies set. Thank you Baylis :* Nails inc. Bling it on Rebel set was on sales so I have crossed it off my wish list and took it home with me. The last (and the least) is the pair of Essence Rock Out polishes, which were a great disappointment to me.

A photo posted by Cajkine kandže (@cajkinekandze) on


Noviteti u Lilly drogerijama su Essence kolekcija Rock Out, Maybelline Be Brilliant toperi i četiri Essie Luxeffects laka - Jazzy Jubilant, Sparkle on Top, Summit of Style i Rock at the Top. Možda su Essie i Maybelline lakovi stigli i u DM. Essence Hello Autumn kolekcija je viđena u nekim DM prodavnicama, ali nije još stigla u sve. Essie je do kraja godine na sniženju u DMu i u Liliju. Lakovi su po 759, a baze, nadlakovi i tretmani po 880 dinara. China Glaze lakovi su poskupeli i sada koštaju 445 dinara, ali su zato stigli preostali lakovi iz Twinkle kolekcije, Ghoulish Glow, kao i mini verzije nekoliko China Glaze lakova. Od danas se u Sefori nalaze u prodaji praznični setovi Sephora i Ciate lakova i dekoracija za nokte. Morgan Taylor lakovi (i baze i nadlakovi) će u decembru biti na praznično-slavljeničkom sniženju od čak 40% te će koštati 516 dinara umesto 864. I Aluna je dala novogodišnje sniženje tako da do kraja januara Jessica lakove možete kupiti za 700 dinara, a Cuccio za 600 (eto prilike da se isproba novi brend).

New arrivals in our stores are Essence Rock Out trend edition (still no sign of Hello Autumn), Maybelline Be Brilliant glittery toppers, four of Essie Luxeffects, several new China Glaze polishes and Sephora and Ciate holiday sets.



12 comments:

  1. I'm glad you liked them - and you are more than welcome <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can't thank you enough. They are gorgeous and I love them :D

      Delete
  2. Odlični noviteti, posebno Mariino iznenađenje. Hvala na informacijama za sniženje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na čemu :D Baš su velika sniženja, zar ne?

      Delete
  3. krasni noviteti, predivna Marijina gesta :D

    ReplyDelete
  4. Dobra vila je ovaj novembar za tebe učinila zanimljivijim.

    Maybelline Be Brilliant toperi su stigli u DM, zato Essie Luxeffects izgleda da nisu još uvek.

    Mislila sam lakove iz Rock Out kolekcije da preskočim, tvoj utisak me je učvrstio u toj odluci. Raduju me thermo lakovi iz Hello Autumn.

    I, naravno, praznično-slavljeničko sniženje Morgan Taylor lakova.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veruješ li mi da sam se potpuno ohladila od Hello Autumn lakova? Očekivala sam da stignu u oktobru. U decembru ih više ne želim.

      Delete
  5. Replies
    1. I kvalitetne su. Isprobala sam par dezena i baš sam zadovoljna.

      Delete
  6. Jao u kolikom sam zaostatku sa postovima, ne postizavam. :))

    Super noviteti i javi obavezno utiske za butterčiće. Meni se čini da ih u Beču povlače, pa će biti još teže nabaviti ih, a ima zanimljivih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako ih ne povlače i Nemačke moći ćemo da dođemo do njih.
      Probala sam Sprog i oduševljena sam kvalitetom. Poole još čeka na nošenje.

      Delete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...