01 July 2015

Junski noviteti


Prošlog meseca nisam mnogo kupovala, posebno s obzirom na to da u ponudi nije bilo noviteta te me ništa nije posebno mamilo na kupovinu. Iskoristila sam popust od 50% na Morgan Taylor lakove i jednu forumsku rasprodaju da uzmem tri žućka i svoje prve Sally Hansen lakove. Devojka od koje sam kupila lakove ima i nalog na Krpicama (Katarinacat) te je zdušno preporučujem za saradnju, a tamo možete kupiti i neke od mojih lakova (Cajkine Krpice). Sa slike nedostaje CND RescueRXx jer mi on stoji pored kreveta i redovno ga koristim pa sam smetnula s uma da je i on novitet. Uz ove kupovine mi je stigla i narudžbina sa Born Pretty Store, kao i proizvodi za recenziju, a dobila sam i jedan od novih OPI Avojuice losiona, savršenih za leto. Jedina novina u ponudi je što su Essie lakovi u DMu izdvojeni na stalke kakavi su i u Lilly drogerijama i da je u oba lanca stigao Essie skidač laka.

I didn't get much stuff last month especially since there were no new collections in stores so there was nothing to tempt me. I did get a Morgan Taylor at 50% off and my first Sally Hansen polishes at forum sale. CND RescueRXx is missing from the photo because I've been using it regularly and completely forgot that it is something new in my stash. An order from Born Pretty Store arrived as did products for review and I got one of new OPI Avojuice lotions, perfect for summer.



10 comments:

  1. Fini noviteti. Jedva čekam da vidim ljubičasti BPS lak. :)

    ReplyDelete
  2. Hoćemo žutog Seliku da vidimo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće uskoro, ali znaj da sam prilično razočarana. Sivac mi deluje bolje.

      Delete
  3. No new collections is a very healthy thing for your purse :D

    ReplyDelete
  4. tri žućka, veseo mjesec, nema šta :D
    vidim i po manikurama da si bila vrijedna, meni je tequila sunrise zakon :D

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...