23 October 2015

Burn Manicure


Naiđe mi tako neki period kada mi se ne mažu nokti, a onda mi dođe da uradim neki manikir bez ikakvog povoda. Tako sam nedavno bila veoma raspoložena da uradim vatreni manikir, verovatno zato što sam slušala pesmu Burn i to W.A.S.P. verziju.


It happens from time to time that I am in no mood to even paint my nails, but then I get into mood to do a mani without any special reason. That's how recently I felt like doing a fiery mani, probably because I was listening to W.A.S.P. rendition of Burn.


Ovaj manikir sam počela jednostavnim gradijentom od žute preko crvene i ljubičaste do crne. Lakovi koje sam koristila su Flormar True Color 027, Morgan Taylor Royal Treatment, Essence Fateful Desire i Deborah Sun Power. Sun Power mi je bio bazni lak i pošto on ima šimer onda je i ceo gradijent bio pomalo svetlucav. Naknadno sam isti taj lak upotrebila da pečatiram motiv plamena sa pločice MoYou Nails 127.


I started this mani with a simple gradient from yellow to red to purple to black. Polishes I used were Flormar True Color 027, Morgan Taylor Royal Treatment, Essence Fateful Desire and Deborah Sun Power. Sun Power was my base colour and since it has shimmer, the entire gradient turned out a bit sparkly. I have used the same polish afterwards to stamp a flame motif from MoYou Nails 127 image plate.



12 comments:

  1. Your nails are on fire girl :D
    I love this very lovely fire mani!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Maria. I am very happy you like it. :)

      Delete
  2. Meni je mrvicu lepše bez pečatiranja, ali u svakom slučaju je lepo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krivo mi je što vreme nije bilo pogodno za slikanje samog gradijenta. Da je bilo bolje i on bi dobio zaseban post. :D

      Delete
  3. wow, pečatiranje je tako suptilno a efektivno

    ReplyDelete
  4. Pečatiranje daje gradijentu skroz drugačiji izgled, kao da se ne radi o istoj stvari. Meni se obe verzije sviđaju. :)

    ReplyDelete
  5. wow, meni je savršeno... diskretno pečatiranje je definitivno podiglo i inače prekrasan gradijent na sasvim novi nivo <3

    ReplyDelete
  6. Moram se sloziti sa Nail crazy ovo je savrseno. Gradijent je prekrasan i savrsen. Diskretno pecatiranje daje novu notu ali sve zajedno takodje je savrseno.
    Like, like, like za sve i muziku. :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...