24 June 2016

Nova Unitech radnja u Beogradu


Već ste u prošlom mesečnom pregledu mogli da pročitate da se u centru Beograda otvara nova Unitech radnja. Pre nekoliko dana ona je i zaista otvorena, a za sutra, subotu 25. jun, pripremili su popuste i iznenađenja povodom svečanog otvaranja. Hajde da zavirimo u radnju i vidimo šta nas to očekuje sutra, a i inače.


Smeštena u Svetogorskoj 20 (preko puta Ateljea 212), ova prodavnica je prvo Unitech prodajno mesto u centru Beograda. Radno vreme je 8-20 časova radnim danima, 9-16 časova subotom, s tim što će sutra zbog svečanog otvaranja raditi od 9 do 20 časova. Pošto je Unitech uvoznik i distributer proizvoda i opreme i za kozmetičke i za frizerske salone, ovde ćete moći da nađete robu više brendova za profesionalnu i ličnu upotrebu. Sutra ćete sve proizvode u ponudi u ovoj prodavnici moći da kupite sa popustom od 10%, neki će proizvodi biti na sniženju i do 50%, a uz neke će ići poklon uz kupovinu.


Naravno, nama je ovde najzanimljivije čega sve ima za nokte. Od poznatih brendova je zastupljen CND i to kako program za profesionalnu upotrebu, tako i program za ličnu upotrebu. Od turpija i losiona za manikir preko hibridnih lakova i gel lakova do gelova i lampi, CND pokriva potrebe koje može imati i manikir salon i krajnji korisnik koji želi da omogući sebi profesionalni ugođaj u kućnoj radinosti.


Za profesionalce su tu Shellac gel lakovi, kao i Brisa gelovi i akril. Unitech redovno organizuje besplatnu obuku za Brisa i Shellac, koju blagovremeno najavljuje na svojoj Facebook stranici. Shellac košta 2793 dinara, ali se za kupovinu deset bočica dobija popust. Tu su i specijalna promotivna pakovanja boja, kao i setovi efekata i aditiva. Aditivi se mogu kombinovati i sa akril prahom i sa gelom i sa Shellac-om, za nesvakidašnje i originalne dezene i efekte. CND je nedavno plasirao na tržište i novu lampu, koju takođe možete nabaviti u ovoj radnji.


Vinylux je dobio najviše prostora i to sasvim opravdano ako se uzme u obzir da Vinylux boja ima više nego Shellac. Inače, svaki Shellac lak ima pandan među Vinylux bojama, što znači da Vinyluxom možete raditi manje korekcije Shellac-a ukoliko niste u mogućnosti da odete na korekciju u salon. Pošto je Vinylux hibridni sistem, potrebno je uz bazu koristiti i Vinylux nadlak, koji polako postaje moj omiljeni nadlak zbog brzine sušenja. Cena i lakova i nadlaka je 1117 dinara, a u ponudi je stotinak boja.


Spomenula sam setove Shellac boja i aditiva, a u setovima možete uzeti i određene kombinacije Vinylux lakova. Cene setova aditiva se kreću od 5300 do 6300 dinara, u zavisnosti od kolekcije i vrste aditiva u pakovanju i uglavnom sadrže sezonske boje iz ograničenih kolekcija. Vinylux setovi dostupni u ovoj prodavnici su PrePack, koji čine Scrub Fresh, Vinylux nadlak i Offly Fast skidač (1043 dinara), i Something Blue, koji se sastoji od tri Vinylux laka (Romantique, Cream Puff, Azure Wish), Vinylux nadlaka i Spectrum Shimmer aditiva spakovanog u CND neseser (4238 din).


Za negu ruku su u ponudi kupke, pilinzi i losioni za manikir različitih mirisa. Za nokte i zanoktice možete uzeti SolarOil ulje, za jačanje noktiju je tu RescueRXx (malo pakovanje), a za otklanjanje zanoktica možete uzeti Cuticle Eraser, na bazi voćnih kiselina, ili Cuticle Away, na bazi natrijum hidroksida. Tu su i nežni skidač laka i Scrub Fresh, sredstvo za čišćenje nokatne ploče, u malom i velikom pakovanju. Vredi pomenuti i Solar Speed sprej za brzo sušenje laka, koji košta 1551 dinar, a pakovanje je od 118 ml.


CND ima i veliki izbor turpija za nokte, različitih finoća, pogodnih za prirodne nokte i za fine radove na gelu i akrilu. U ponudi su Boomerang (180/180), Girlfriend (2400/4000/12000), Koala (240/1200), Hot Shot (100/180), Blizzard (100/180, mekša od Hot Shot) i Glossing Buffer (4000). Cene se kreću od 91-706 dinara.


Naravno, nije sve za manikir u Unitech ponudi iz CND. Ima tu i drugog materijala i to po nižim cenama. Recimo grublje turpije koštaju od 36-117 dinara, a blok turpije su do 70 dinara. Tu su i razni dozeri, pumpice, manikir ruke za vežbanje, manikir jastuci, kao i potrošna roba poput šablona za izlivanje, tipsi za nadogradnju, štapića za potiskivanje zanoktica ili pamučnih blazinica po veoma povoljnoj ceni.


Mali deo je posvećen četkicama za nail art i za akril. Četkice za akril koštaju oko 300 dinara, a setovi četkica za nail art su od 400-800 dinara. Imaju i flomastere za nail art i njihova cena je 405 dinara.
Osim opreme za manikir, u novoj Unitech radnji možete uzeti i City Color šminku, kao i Tigi, Serical, Alter Ego i druge proizvode za oblikovanje, negu i bojenje kose, a značajan deo zauzimaju i fenovi, trimeri i stajleri za kosu, uključujući aparate firmi Babyliss Pro, Wahl i Moser.
Vidimo se sutra u Svetogorskoj 20 na svečanom otvaranju nove Unitech radnje.

10 comments:

  1. U eto meni subotnje setnje!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pomislila sam na tebe kada sam videla Alter Ego. :)

      Delete
  2. That looks like a really nice store!

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is. It has so many CND products that I didn't manage to take a look at hair product they have, and they have loads of those as well. :)

      Delete
  3. Wow, zaista dobra ponuda. Pitam se imaju li dotting tool (ili kako se vec to zove kod nas). Muke mucim sa onom sicusnom iz Avona :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam videla pojedinačno da imaju tačkalice, mislim da ih imaju u onim setovima četkica za nail art, ali ih imaš pojedinačno kod Kineza.

      Delete
    2. Kinezi mi nisu pali na pamet. Hvala :)

      Delete
    3. Prve tačkalice sam kupila kod njih. A ako te ne mrzi da naručuješ, BPS, AliExpress i slični sajtovi imaju one setove tačkalica.

      Delete
  4. Nisam bila na otvaranju, ali to ne znaci da necu uopste svratiti :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...