01 October 2016

MoYou London Holy Shapes 03


Proletos me je Alexandar Cosmetics prijatno iznenadio novim brendom u svojoj ponudi - MoYou London je konačno dobio uvoznika za Srbiju. Iako su pločice prilično skupe, spremila sam se da na sajmu skoro sve novce dam upravo za njih, ali avaj, nisu poneli celu ponudu i uspela sam da nađem samo jednu pločicu sa svog podužeg spiska. U međiuvremenu mi se čini da je stigla dopuna i da su sada u dostupne i neke pločice kojih nije bilo proletos, na sajmu će biti izložene sve pločice trenutno u ponudi, a organizovaće i demonstraciju za one koji još uvek nisu upoznati sa ovim brendom koji je postao globalni fenomen. Redovna cena pločica je 990 dinara.

https://moyou.co.uk/products/holy-shapes-plate-collection-03

This spring we got local importer for MoYou London image plates. At the last cosmetics expo I was prepared to spend a lot of money on these plates, but they had only one of many I had on my wish list. However, this time they will bring the whole lot and I can't wait to get more of these.

Matching Manicure

MoYou London proizvodi čelične pločice (6,5 x 12,5 cm) sa čvrstom plastičnom podlogom i kartonskim kovertom. Holy Shapes linija sadrži raznovrsne geometrijske motive, a pločica pod brojem 03 one koji direktno asociraju na Art Deko period. Sličica ima osamanaest, a dimenzije su im uglavnom 12 x 15 mm. Sve su veoma delikatne jer imaju mnoštvo tankih linija. Pošto su u pitanju simetrični geomatrijski motivi, veoma je važno paziti na pritisak tokom pečatiranja jer usled preteranog pritiska slike mogu da se iskrive. Prozirni pečat je spas za precizno pozicioniranje.

Essence Inkheart preko Essie Maximillian Strasse Her

MoYou London make steel image plates (6.5 x 12.5 cm) with sturdy plastic backing and paper sleeve. Holy Shapes line contains various geometric designs, and plate number 03 has images that evoke Art Deco period. There are eighteen full nail images, mostly 12 x 15 mm. All of them are very delicate as they have so many fine lines. Since they are symmetric geometric designs, it is very important not to apply too much pressure. Otherwise, images might get distorted. Clear stamper is a true saver when it comes to positioning of these designs.

Born Pretty Gold preko Golden Rose Matte 07

Kvalitet izrade pločice je vrhunski. Sve su slike lepo i jasno urezane i fino se prenose. Ne zahtevaju posebne uglove za grebanje ili prenošenja, ali je zbog finih linija potrebno očistiti pločicu čistim acetonom posle svakog transfera.

Born Pretty Black preko Manhattan Liquid Metals 101z

This stamping plate is really well manufactured. All images are superbly etched and transfer wonderfully. They don't require special scraping or transferring angles, but considering all the fine lines, they need clean-up after each transfer.

10 comments:

  1. Kada sam ugledala ovu bordo-zlatnu kombinaciju, prva misao mi je bila Veliki Getsbi! Odlicna je :D. Veoma sam srecna sto je MoYou London stigao kod nas i imam poduzu listu zelja koja sa samo siri kad kod pogledam neki od njihovih mini tutorijala na fb. Omiljena kolekcija mi je Explorer. Jedina zamerka je sto plocica nema u radnjama, nema mogucnosti da ih uzivo pogledamo pre nego sto kupimo, osim na sajmu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zar ih nema nigde? Jasno mi je da ih ima u Novom Sadu, ali drugde? Oh well, sada na sajmu ćemo moći natenane da ih razgledamo. Ja spisak već imam. :D

      Delete
    2. Pitala sam kod distributera u Beogradu i rekli su da plocica nema u radnjama, a ako zelim neku, oni ce da je poruce pa mogu da je preuzmem kod njih. To bi znacilo da bih morala da je kupim, cak iako mi se ne dopadne...

      Delete
  2. Zanimljiva plocica skroz! Mada bih je ostavila za neko vreme kad budem vesta u pecatiranju inace bi sve bilo krivo :D
    Favoriti su mi druga i cetvrta. Ako sam dobro videla inace su 6.99 funti sto i nije daleko od tih 990din koliko su sada kod nas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da mi vidiš desnu ruku... Samo dva nokta u kako treba. Sve drugo je nahero. :D
      Nije razlika tolika, ali i dalje su poskupe, posebno ako se uzme u obzir činjenica da Alexandar daje male popuste. :)

      Delete
  3. These are gorgeous geometric manis all of them!

    ReplyDelete
  4. Dobri stari geometrijski motivi. Pločica je raj za ljubitelje pravilnosti i simetričnosti. :)

    ReplyDelete

Hvala vam što ste izdvojili vreme da pogledate moje slike, pročitate članak i što želite da podelite sa mnom i drugima svoje mišljenje. Molim vas da mi ne ostavljate linkove ka svojim blogovima, sajtovima, slikama kučića i mačića i ostalim lepotama. Sama ću kliknuti na vaš profil ako mi ostavite smislen ili zanimljiv komentar, a komentare sa linkovima tretiram kao spam.

Thank you for taking time to look at my photos, read the article and share your opinion on the subject. Plese, don't link to your websites, blogs, puppy and kitty pictures and other stuff in comments. I'll check out your profile on my own as long as you leave a sensible or interesting comment and I'll treat comments with links as spam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...